Friday, November 13, 2009

Marketing Video

YEAH! YEAH! Finally.. Video yang dinanti-nanti untuk post dalam blog. Siapa yang masih ingat tentang my video assignment untuk Marketing tuh. Kalau korang semua nak tau, video aku and the group terpilih masuk final. Alhamdulillah.. Tapi resultnya kami hanya memperoleh nombor 5 if I not mistaken la. Ok, ni ada video untuk tontonan korang.

Ni video yang menambat hati para juri dan memperoleh markah yang tinggi dan of coz la menang awak! Terbaek wok!

video

Ni pulak video aku and The Group. First yang aku rasa video ni tak menang sebab lagu dia memang tak kena langsung.

video

p/s: Congratulations to Awieb, Shah and Opie. Korang memang terbaek sebab buat video ni last minute dan menang!

p/s: Sorry to all my group members. Video ni tak menang mungkin sebab aku seorang yang selfish dan group member yang teruk. Padan muka aku!

p/s: Kalau korang nak tau, our video tu not suppose that video. Video yang terpampang bukan video yang sebenar masa kitorang present dalam kelas. Aku tukar video yang ni masa dekat final tuh. Jalan cerita memang tak lari, just perubahan sikit pada background music dengan scene. Sorry once again for being selfish.

5 comments:

  1. astaga. laptop aku yang kau baling2 tu. haha.. the one yg hanis pinjam. ;p

    ReplyDelete
  2. ain hamid~
    owh really?
    sorry la.. tp igt nk pcahkan je laptop tu sbnrnye.. hehehehe.. (^_^)

    ReplyDelete
  3. bro, aku yang kau jumpa kat uptown tu :D
    hahaha. ter poyo pulakk

    ReplyDelete
  4. haziq zainal~
    owh. thnx a lot krn sudi bc n explore myblog! (^_^)

    ReplyDelete
  5. no biggie bro :D
    seronok pulak baca blog kau. Haha

    ReplyDelete