Thursday, January 20, 2011

"I'm Your Lecturer."





Tengah hari semalam, aku menghantar message pada lecturer Malaysia Economic aku untuk meminta izin skip kelas beliau pada petang tu bagi menyelesaikan tugas yang sangat-sangat important.



Aku: Salam mis, ptg ni sye xdpt hdr ke klas mis sbb sye ade krja yg terpkse d uruskn hr ni. Sye kne pg ke Melaka utk urusan HR trip.


Tunggu punya tunggu, miss aku tak reply-reply pun message aku. Marahkah? 


20minit kemudian..


Teet teet (bunyi message received)


No name: Siapa sye ni??


Eh, eh.. Pahal pulak ni? Tanya aku mana la aku tau siapa. Aku pun reply la balik..


Aku: ?? Mne sye tau. Awk spe?


sekali dia reply balik.. 


No name: I'm your lecturer. Awk tu sape nme??


MY GOD!! Ahahahaha...terlupa pulak aku nak mention nama masa message tadi. Patut la dia tanya 'siapa 'SAYA' ni? Baru aku tahu.. Adehh...malu weayhh... 


Aku: Owh.. Sori5 mis. Haha. Xpasan no mis. Sy Afif Ahnaf mis.

..SEKIAN.. 

p/s: morale of the story, Ah lu pikir la sendiri!

10 comments:

  1. haha..'sy' 2 bukan mention dkt ko ke?? hehe..lawak2..

    ReplyDelete
  2. kejadah btol la ko ni..
    tak belajar format text lecturer ea.. hahaha..

    ReplyDelete
  3. mcm mane la boleh x perasan tu.. haha.. mis tu da kawen lum?? *tetiba lak..hehe*

    ReplyDelete
  4. zaza hermosa~
    adooiii..terslap lgkah ler..

    ReplyDelete
  5. kalau mcm tu ada harapan untuk skip kelas dye lg!! hahaha..XD

    ReplyDelete