Thursday, April 5, 2012

Waktu Pembersihan

Holaaaaa (macam Dina Nazir radio era pulak nih).... Assalamualaikum. Fuh, fuh, fuh.. Habuk banyak sangat nih. Ok, ok.. Masa untuk bersihkan sawang walaupun blog ini memang berada di laman sesawang (aku tak tau kenapa dorang boleh paggil dengan nama ni. Labah-labah pon aku tak nampak apatah lagi sarangnye). Ok aku buat quick post entry (entry pendek je)...

Sekarang dah start sambung belajar dekat UiTM Shah Alam as a Marketeers (BA Marketing student). Dah sebulan lebih dah pun. Jauh beza sangat sewaktu aku belajar di Segamat dulu. Suasana, kehidupan, kawan-kawan dan macam-macam lagi. (awek pun banyak pilihan. Masa untuk cari jodoh. Hahaha).. So ape lagi aku nak mencarut? Itu je la kot aku rasa. Takat ni je la takat didih aku untuk menaip. Moga jumpa di entry akan datang. Insya-Allah..

p/s: Aku nak korang dengar lagu yang selalu aku nyanyi kuat-kuat masa dalam kereta nak balik rumah.

video

walaupun off-key, ku redah jugak! Bahahaha...

..SEKIAN..

2 comments: