Wednesday, June 6, 2012

Cara Biadab Keluarkan Statement Kepada Kawan-Kawan

Korang baca kejap je.. Pendek je entry ni.

Ok ok, kalau korang buat satu statement atau satu cerita 'fake' sehingga membuatkan orang lain (kawan korang yang tengah kusyuk dok dengar) mempercayainya seperti benda tu memang betul-betul berlaku. Dengan mengeluarkan statement seperti tiada niat tujukan kepada sesiapa, katakan kepada dia, "Lalu Si Bodoh pun mempercayainya...". Contoh,

Dol Saad: 125z tu aku beli masa JPJ buat lelong. Murah je bawah lapan rat.


Muhamaad Adli Kemuning: Ha'ah, masa tu kira pakai kilo kan? 


Si Pending Tahap Bebal: Serius weayh? Bila ada lagi lelong tu??


Dol Saad: Lalu Si Bodoh pun mempercayainya..


Dol Saad & Muhammad Adli Kemuning: Bahahahahaha... 

Lalu melayanglah segala senjata tajam, keras, botol, kerusi, meja di antara mereka bertiga.

Try la, kalau bergaduh korang punya hal... Heeeeee~

..SEKIAN..

p/s: Nama-nama di atas tiada kena mengana antara gangster-gangster kawasan mahupun binatang buas.

3 comments:

  1. style jugak la cara ni . . hahaha
    kelakar je baca :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. klau bergduh ngn kwn2 jgn carik sye. ^_^

      Delete
  2. hahahhaa lalu si bodoh mempercayainya...sentap gila kalau buat kt kwn gegurl.haha

    ReplyDelete